Indelingen

 

Geniet van vrijheid op vakantie !

ENKELE BEDDEN

Enkele bedden campers

 

Enkele bedden kunnen meestal omgebouwd worden tot 1 groot ligemeau bed. Er zijn enkele bedden die hoger zijn zodat er een hoge garage ontstaat. Deze campers zijn in verschillende breedtes leverbaar nl 2,05m, 2,20m en 2,35m. De lengtes varieren tussen de 6,0m en 7,5 m.

Overzicht huur campers met enkele bedden

HEFBED

Campers met hefbed

 

Camper met hefbed is een oplossing als u met 4 personen wilt slapen, maar geen alkoof of tafel ombouwen wilt. U trekt het bed naar beneden en u kunt gaan slapen zonder om te bouwen. De stahoogte onder het hefbed varieert per model tussen de 180 en 200cm. Hoe meer stahoogte onder het hefbed, des te hoger de hoogte is van de camper.

 

Overzicht huurcampers met een hefbed.

Queensbed campers

 

Queensbed geeft een ruimtelijk gevoel door een laag bed en lage instap en is kenmerkend door de klerenkasten aan beide zijde. Deze camper is meestal langer dan 7 meter en heeft een aparte douche, wc en omkleed ruimte met een deur die gesloten kan worden.

 

 

Overzicht huur campers met queensbed

 

QUEENSBED

BUSCAMPER

Buscampers

 

Buscampers bieden wij in de lengte 499, 540, 599 en 636cm. Dit zijn de Fiat buscampers L1 L2 L3 en L4. De stahoogte in de camper is bij de H2 190cm en bij de H3 210cm. De motoren van de buscampers zijn 130Pk, 150Pk en 180Pk. De buscampers zijn ook met automaat leverbaar. Ze zijn ook leverbaar met enkele bedden, dwarsbed en hefbed.

Overzicht buscampers die te huren zijn

DWARS BED

Dwars bed campers

 

Campers met een dwars bed hebben de meest effectieve ruimtebenutting en vaak een hoge garage. Door het dwarse bed hoeft de camper niet zo lang te zijn. Deze campers zijn al leverbaar met 5,4 tot 7,0 meter lengte. De breedte is 2,05 (buscamper) tot 2,35 meter (normale breedte)

 

Overzicht huur campers met dwars bed

 

Frans bed campers

 

Een camper huren met Frans bed is populair omdat de camper slechts 650 of 699cm lang is en het lage bed achterin een ruimtelijke leefruimte geeft. De motor is standaard 115pk, onze huurcampers hebben gratis de update naar 130Pk. Ook hebben we Frans bed campers met standairco, motorairco en satelliet schotel / TV installatie

 

Overzicht van huurcampers met Frans bed

FRANS BED